C ny färg

Klippning Dam/Herr/Barn
Behandlingen inleds med en konsultation där vi går igenom dina önskemål om din frisyr. Efter det får du en skön hårtvätt med huvudmassage i vår härliga schamponering som även masserar din rygg. Håret klipps och fönas/stylas och du får tips och råd om fortsatt vård och styling av ditt hår.
Färgbehandlingar
Även här startar vi med en konsultation där du sitter ner med din frisör och vi går igenom dina önskemål om färgen. Är det bara utväxten som ska fixas till eller behöver hela håret ett lyft? Vi ger dig råd om vilka färger som klär just dig. Vi utför allt från vanlig utväxtfärgning, alla typer av slingor, till olika kreativa tekniker som faceframing och balayage. I alla våra färgbehandlingar bjuds du på något att dricka under verkningstiden och ditt hår vårdas efteråt med produkter anpassade till ditt hår.
 

Olaplex
En behandling med Olaplex lagar bindningarna i ditt hår och gör det starkare och friskare. Olaplex är en revolution inom hårvård, nu kan du färga eller bleka håret samtidigt som ditt hår skyddas under processen! Behandlingen kan användas i förberedande syfte inför färg och blekning eller som en uppbyggande kur för ett redan behandlat och skört hår. I alla våra kemiska behandlingar ingår Olaplex.
Permanent
Drömmer du om lockigt hår? Vi börjar med en konsultation, där vi går igenom hur du vill ha dina lockar och din frisyr. I behandlingen ingår alltid klippning och Olaplex.
Frans & Brynbehandlingar
Dessa behandlingar utförs i vår sköna massageschamponering. Vi utför färgning av fransar och bryn, och formar brynen antingen med pincett eller threading.